Hallo deelfiets! Hello-Bike bij Leiden CS & LBSP

Wie de komende tijd met het openbaar vervoer naar Leiden Bio Science Park reist, kan bij Leiden CS een deelfiets pakken: daar staan sindskort 125 fonkelrode fietsen van Hello-Bike. De deelfietsen bieden een ideale oplossing voor dagelijkse ritjes van, naar en op Leiden Bio Science Park.

Hoe werkt het?

Met een app. Gebruikers kunnen via de app van Hello-Bike snel een eenvoudig een deelfiets huren en terugbrengen naar een van de tien parkingspots. Op Leiden Bio Science Park zijn zeven parkingspots en bij Leiden Centraal Station drie. Deze punten zijn vindbaar via de app en herkenbaar aan de logo’s van Hello-Bike.

Wat kost dat?

Het tarief voor de Hello-Bike is 1 euro per uur met een maximum van 4 euro tot 12 uur, en 6 euro tot 24 uur. Ook zijn voordelige (bedrijfs)abonnementen beschikbaar.

AW redactie