EasyFiets en Swapfiets: ondernemen in de Fietsmetropool

De Fietsmetropool leeft. Dit zie je onder andere aan de opkomst van allerlei spannende en innovtieve ondernemingen op het gebied van nieuwe mobiliteit, zoals het Delftse Swapfiets en het Leidse Easyfiets. Twee start-ups - alhoewel ze inmiddels al weer een paar jaar succesvol draaien - die aantonen dat de deeleconomie een feit is, de verschuiving van bezit naar gebruik volwassen, en dat de nieuwe mobiliteit begonnen is.

Gratis fietsen voor deelnemers Architectuurweek

Tijdens de congresdag van de Architectuurweek: Fietsmetropool op 19 april, stellen beide bedrijven fietsen beschikbaar voor deelnemers. Kom je die dag met de auto naar Leiden, dan parkeer je op het Haagweg parkeerterrein, waar EasyFiets gevestigd is. Treinreizigers kunnen terecht bij Swapfiets, op steenworpafstand van het station.

Meer weten over deze bedrijven?
Artikel Swapfiets in de Mare
Artikel EasyFiets NOS

694.jpeg
AW redactie