Onze curator: Henk Hartzema

Henk Hartzema is met zijn bureau studio Hartzema al jaren toonaangevend op het gebied van ruimtelijke ontwerp in Nederland. Studio Hartzema maakt, naar eigen zegen, ontwerpen voor de stad, de gebouwen en de ruimte tussen de gebouwen. 'Ruimte maken, ruimte laten', noemt Henk dat. Die continue zoektocht naar ruimtelijke kwaliteit zet hij sinds een aantal jaar ook voort in Leiden.

De Leidse regio
Vanuit zijn functie als stedebouwkundig supervisor van het internationaal vooruitstrevende Leiden BioScience Park heeft hij een unieke kijk op de mobiliteit in de Leidse regio. Hij weet als geen ander welke veranderingen er op stapel staan en wat er nodig is om precies die ruimtelijke kwaliteit te maken waar deze regio beter van wordt. De fiets speelt daarin wat hem betreft de hoofdrol. Lees zijn Curator Statement

Leiden BioSciencepark  [bron foto] 

Leiden BioSciencepark [bron foto] 

AW redactie